• Dom
  • /
  • Plinski topovi GUARDIAN-2
Plinski topovi GUARDIAN-2

Plinski topovi GUARDIAN-2

GUARDIAN Plinski topovi su izuzetno pouzdani proizvodi koji se razvijaju i proizvode od 1954. godine. Bogato iskustvo na razvoju i dotjerivanju proizvoda koji se u osnovnoj ideji nije bitno promijenio, rezultirali su proizvodom koji je u svojoj jednostavnosti dotjeran do savršenstva. Guardian niti danas u osnovnoj konstrukciji nema elektronike ni baterija. Mehanika ovog uređaja je “nepoderiva”.  Ako tražite uređaj za najteže uvjete, koji će pouzdano raditi godinama, Guardian je pravi izbor. Ne radi se o jeftinom dalekoistočnom proizvodu. Guardian je dizajniran i proizvodi se u EU.

Guardian plinski topovi za rastjerivanje ptica i divljih životinja namijenjen je zaštiti polja, usjeva, vinograda, plantaža, ribnjaka, aerodroma i drugih otvorenih prostora na kojima su ptice ili divlje životinje neželjene zbog šteta, nereda ili opasnosti koje mogu izazvati.

Za rad ne trebaju baterije ili drugi izvor električne energije. Uređaj za kontrolu i rad koristi standardne plinske boce od 2 do 10 Kg kakve se koriste u kućanstvu. Plinom se puni komora te automatskim mehaničkim okidačem izaziva paljenje plina piezo električnim upaljačem. Efekat pucnja postiže se posebno oblikovanom cijevi.

Vrijeme između pucnjeva: 1– 30 min podesivo
Površina zaštićenog prostora: 3 – 4 hektara, ovisi o vrsti usjeva i orografiji
Kapacitet: više od 20.000 pucnjeva s bocom od 10 Kg (1 – 6 mjeseci rada)
Nivo zvuka: 120 db

Mehanizam za pucanje zaštićen je od vremenskih utjecaja pomičnim metalnim poklopcem. Svi metalni dijelovi su pocinčani i vrlo otporni na sunce, kišu i sve druge atmosferske uvjete.

BESPLATNA DOSTAVA NA ADRESU U HRVATSKOJ

 

 

Guardian-2 ECO


Cijena 325,00 €
(PDV uključen u cijenu)

 

Guardian-2 ROTARY

Cijena 440,00 €
(PDV uključen u cijenu)

Model Rotary uključuje rotirajući tronožac koji prilikom svakog pucnja zakreće cijev za 90 stupnjeva

Guardian-2 STANDARD

Cijena 340,00 €
(PDV uključen u cijenu)

Model STANDARD ima cijev koja se izvlači. Duljina cijevi podešava nivo zvuka u rasponu od 80 – 120 dB

Guardian-2 SAT za automatiku

Cijena 115,00 €
(PDV uključen u cijenu)

Dodatak za sve GUARDIAN-2 modele. Sat se može koristiti za automatsko pokretanje i zaustavljanje uređaja u željeno vrijeme.
Potpuno je vodootporan i radi s baterijom, koja traje jednu sezonu.

Nazad na vrh